Hur man vinner pengar på Alexander Rybaks framgång i Eurovision 2018

Vi skriver igen i maj månad och det betyder att en ny stor festkväll är på trappan. Vi pratar Melody Grand Prix eller Eurovision Song Contest som det kallas så internationellt. I år läggs festen till Lissabon i Portugal efter att Portugal startade sin första seger någonsin förra året med låten ”Amar pelos dois”. Två semifinaler arrangeras (tisdag 8 maj och torsdag 10 maj) innan stora finalen äger rum på lördagen den 12 maj 2018. Alla de största bookmakarna är uppenbarligen ute med odds och i år tror vi verkligen att Norge kan hålla fast av med konfekt!

[tabell id = 8 /]

Alexander Rybak med comeback – gå med i partiet!

I I år poserar vi med en aldrig så liten Eurovision-legende i Alexander Rybak. Med Rybak i laget ökas våra chanser automatiskt. Den charmiga griniga pojken vann Eurovision för Norge redan 2009. Han vann tävlingen med vad som var tidenes högsta poäng fram till 2016. Alexander Rybak har en enorm fanbas runt om i Europa, vilket kommer att öka hans chanser att vinna. Rybak etablerar sig som en sann legende i norska Eurovision. Med segern i Lissabon kan han nämnas i samma andetag som ikoniska konstnärer som Tor Endresen och Jahn Teigen.

Vi tar det för givet att Norge och Rybak kvalificerar sig för finalen i Lissabon. Det är därför det är klokt att spela oddsen på Rybak före semifinalen. Om han vinner semifinalen kommer oddsen nästan säkert att sjunka innan finalen. Du får därför ett bättre pris ju tidigare du är. Oddsen är nu 20,50 på Guts. I skrivande stund betraktas endast Cypern, Israel och Frankrike som stora vinnande kandidater.

En annan iögonfallande låt från Norge

Rybak vann en krossande MGP-seger tillbaka i mars med sin låt ”Så skriver du en låt”. Förväntningarna på Rybacks comeback var stigande. Efter hans sensationella prestanda med ”Fairytale” 2009 var det nästan omöjligt för Rybak att uppfylla, men han gjorde det. Årets bidrag når inte den legendariska ”Fairytale” på knäna, men håller fortfarande högt.

Vi har hört igenom alla låtarna och i det här företaget tror vi att Rybak snabbt kan gå till toppen. När Rybak drar ut fella-sången halvvägs genom hans prestanda, kan du inte låta bli upphetsad. Han är en konstnär med fela och i kombination med sitt karismatiska leende kommer detta säkert att få många röster över hela Europa. Vem kan motstå det leendet?