Varm het vulkan

Spill gratis!

Scattersymbol

Vulkaniska symboler har också en roll som spridaren, men för att de ska fungera så här måste de dyka upp på rullarna på ett visst sätt för att aktivera breakout-bonusfunktionen. Denna bonusfunktion aktiveras faktiskt när tre vulkaner visas i samma runda på hjul 2.3 och 4. När detta händer kommer vulkanen i mitten att expandera och bli alla symbolerna på det hjulet.

Wild Symbol / h2

De återstående fyra rullarna kommer att snurras ytterligare 5 omgångar, medan mitthjulet kommer att fyllas med vilda. Hot Hot Wilds skickas från toppen av vulkanen och kommer att landa en slumpmässig plats på rullarna vilket ger dig ännu mer belöningar. Om du ser till höger om spelautomaten längst ner ser du att spelet har en spelfunktion. Detta gör att du kan fördubbla dina vinster ännu mer. Dessutom har du alternativ. Som de flesta spelfunktioner väljer du rätt färg för ett kort som är uppochnervänt. Om du gör detta dubblar du dina vinster. Det andra alternativet du har är att satsa om kortet som är upp och ner är fyrkantigt, hjärtan, klöver eller spar. Om du gissar detta rätt kommer du att fyrdubbla dina vinster. Detta kan endast upprepas högst fem gånger, vilket ger dig en otroligt bra vinst.

Satsningsintervallet är mycket stort och du kan satsa från 0,25 mynt till 250 mynt baserat på antalet rader du vill satsa på. Därför är detta en idealisk spelautomat för både stora spelare och de med lite mindre erfarenhet. En autospinnfunktion låter dig välja antalet omgångar du vill spela utan att behöva göra något.

Animationerna i Hot Hot Volcano är väldigt kreativa. Detta är en spelautomat som är värt att offra lite tid och om du vill testa spelautomaten innan du satsar med riktiga pengar kan du prova det med lekpengar.