Rapunzel’s Tower

Spel med riktiga pengar

Om du gillar spelautomaten ovan har du uppenbarligen chansen att spela för riktiga pengar. Du gör detta enkelt genom att registrera dig som kund hos Betsafe. Klicka här för att få tillgång till den exklusiva välkomstbonusen vi har arbetat med. Detta beviljas till alla nya kunder som gör sin första insättning och ligger på en nominell 300% upp till NOK 1500.

Spelautomaten Rapunzel’s Tower

Denna slotmaskin här är en traditionell 5-hjuls, 3-raders struktur. och 20 satsnings- och betallinjer. Temat är hämtat från historien om Rapunzel med sitt långa hår och du kan därför hitta symboler som kännetecknas av både huvudpersonen själv, tornet hon är inlåst i, den onda häxan som tog henne i fångenskap och naturligtvis den charmiga räddaren.

Spel

Innan du börjar spelet har du möjlighet att justera vadet enligt dina personliga preferenser. Du har möjlighet att justera både myntvärdet och antalet rader att spela. För att göra detta, välj helt enkelt lämpliga värden i rullgardinsmenyn. Medan myntvärdet kan justeras från € 0,20 till € 200, kan antalet aktiva spellinjer varieras från 1 till 20.

Spelregler

När insatsen är placerad kan du enkelt starta spelet genom att klicka på spin-knappen. Hjulen vrids sedan innan de landar med en slumpmässig symbolkombination. För en översikt över vinnande kombinationer, titta på utbetalningstabellen. Kom ihåg att spelautomaten också fungerar med autosnurr som låter dig förprogrammera hur många snurr spelautomaten kommer att spela för dig.

Funktioner

Wild Symbol – Denna spelautomat fungerar med två olika vilda symboler. Den första symbolen utgörs av Rapunzel själv och kommer att ersätta andra symboler för att slutföra en lönsam kombination. Detta gäller så länge du spelar med mindre än 20 aktiva linjer. Den andra symbolen är Rapunzels gyllene man och kommer att vara på rullarna så länge du spelar med 20 aktiva linjer + bonusspel. Detta är det maximala antalet rader du kan placera. Om du i det senare fallet landar sedan tre eller fler vilda symboler, kommer dessa att förbli i sin position på spelbrädet. Spelet fortsätter tills du vinner.

Scattersymbol
Denna symbol är tornet där Rapunzel hålls fångad av den onda häxan. Om du landar tre sådana symboler, var som helst på skärmen, utlöser de 10 gratissnurr. Under dina gratissnurr har du också möjligheten att komma till ett annat bonusspel, som du kan läsa mer om nedan.

Bonusspel
Om du landar 3 vilda symboler som visar Rapunzels gyllene man under dina gratissnurr kommer du till Tower-spelet. I det här spelet kommer du att klättra upp i tornet för att rädda Rapunzel. Varje gång du landar tre sådana symboler kommer du att närma dig toppen och en stor belöning.